ریست تلگرام در صورت فراموشی رمز دو مرحله ای

دسته بندی ها :


ترفندهای تلگرام: در صورت فراموشی رمز تایید دو مرحله ای چه کنیم? اگر رمز دوم خود را فراموش کردید چگونه مجددا وارد اکانات خود شوید؟ ریست تلگرام راه چاره ی شماست

آموزش ریست تلگرام در صورت فرآموشی رمز دوم اکانت تلگرام 

ستاره | سرویس تکنولوژی – ترفندهای تلگرام: تلگرام قابلیتی به نام رمز تائید دو مرحله ای (two-step varification) دارد که با استفاده از آن می‌توانید امنیت ویژه‌ای به حساب تلگرام خود بدهید. استفاده از این روش رمزگذاری مراحلی دارد که آموزش آن را در مقاله آموزش جلوگیری از هک کردن تلگرام و آشنایی با برنامه‌های آن به شما گفته بودیم. شاید برای شما و یا اطافیانتان پیش بیاید که رمز تائید دو مرحله ای تلگرام خود را فراموش کرده باشید. در این مطلب به شما خواهیم گفت که در صورت فراموشی رمز دوم خود چه کنید تا دوباره بتوانید مجددا وارد اکانات خود شوید یا آن را ریست و یا حذف کنید.

در صورتی که شما هنگام وارد کردن رمز دوم ایمیل خود را وارد کرده باشید می‌توانید بدون هیچ گونه تغییری مجدد وارد اکانت قبلی شوید اما در صورتی که ایمیل وارد نکرده باشید چاره‌ای جز اینکه اکانت را ریست کنید وجود ندارد و با ریست اکانت تمام چت‌ها و … حذف خواهد شد و مثل این است که شما اکانت جدیدی ایجاد کرده‌اید. برای اینکه وارد اکانت شوید ابتدا مسنجر تلگرام را اجرا کنید و در مرحله اول شماره تلفن خود را وارد کنید و سپس کد ارسالی را در مرحله بعد وارد نمایید.
 

ترفندهای تلگرام - تلگرام - مسنجر تلگرام - رمز دو مرحله ای تلگرام - رمز گذاری روی تلگرام - امنیت تلگرام
ترفندهای تلگرام - تلگرام - مسنجر تلگرام - رمز دو مرحله ای تلگرام - رمز گذاری روی تلگرام - امنیت تلگرام

 
در مرحله سوم باید رمز دوم را وارد کنید که در صورتی که فراموش کرده‌اید باید گزینه Forgot password را انتخاب کنید در صورتی که ایمیل وارد کرده باشید هشدار داده می‌شود که رمز جدید به ایمیل شما ارسال شده است و باید به ایمیل رفته و کد را در کادر وارد کنید و سپس وارد اکانت شوید.
 

ترفندهای تلگرام - تلگرام - مسنجر تلگرام - رمز دو مرحله ای تلگرام - رمز گذاری روی تلگرام - امنیت تلگرام
ترفندهای تلگرام - تلگرام - مسنجر تلگرام - رمز دو مرحله ای تلگرام - رمز گذاری روی تلگرام - امنیت تلگرام

 
در صورتی که ایمیل را وارد نکرده‌اید گزینه Rest My Account را انتخاب کنید تا اکانت شما ریست شود. (توجه کنید با انجام این کار تمام اطلاعات داخل اکانت حذف خواهد شد و قابل برگشت نخواهد بود.)

برچسب ها :

نظرات شما

0
X